Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

17851 kr

200000 kr

Tisell: ”Det blir återigen en tuff match”

Tisell: ”Det blir återigen en tuff match”

Publicerat

Nybro Vikings avslutar sin intensiva matchvecka hemma i Liljas Arena. Det är Kallinge/Ronneby IF som kommer på besök och som vanligt när lagen möts räknar vi med att det blir en jämn och hård fajt om de tre poäng som står på spel. Vikings kommer senast från en bortaseger mot Huddinge IK medan Kallinge/Ronneby kommer från en vinst hemma mot Skövde IK.

Datum: Söndag den 09 februari.
Nedsläpp: 16.00.
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen live här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Dina tankar om morgondagens match mot Kallinge/Ronneby?

– Det har bara varit jämna matcher när har vi har mött Kallinge och det kommer det att bli imorgon också. Det är två lag som är bekanta med varandra och jag tror det blir sjätte gången som vi möts. Det kommer att bli en holmgång och uddamål åt något håll. Det blir återigen en tuff match!

Vad tar du med från gårdagens match mot Huddinge?

– Vi tog med oss två poäng och det känns bra. Det skönaste var att se hur alla sliter över sextio minuter, det är grymt! Sedan bjuder vi återigen på väldigt lite och vi klarar av att stå emot deras skicklighet i offensiven, för Huddinge är ett skickligt lag. Vi gjorde ett bra boxplay som återigen blir nyckeln. Även om det inte stämde i vårt 4 mot 3-spel så gör vi ett mål i powerplay.

Läget i truppen?

– Det ser ungefär ut som det gjorde i matchen mot Huddinge, men vi kommer att se över allt imorgon.

Lycka till i morgondagens match mot Kallinge/Ronneby!

– Tack så mycket!