Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Sur förlust i rond ett

Sur förlust i rond ett

Publicerat

Nybro blev valda av Kristianstads IK inför Playoff 2 och under torsdagskvällen var det dags för rond ett i Liljas Arena. Det blev en jämn match med mycket fart som tyvärr för Nybros del slutar med förlust 0-1.

Den första matchen i Playoff 2 är spelad. Nybro som inför Playoff 2 valdes av Kristianstads IK får se sig besegrade med 0-1 i en match som bjöd på härlig inramning och mycket fart på isen. I den första perioden är det hemmalaget som tar initiativet och spelar fartfyllt och bestämt längs sargen. Även Kristianstad spelar bra och det skapas några halvchanser från lagen. Den bästa målchansen i perioden har bortalaget som får ett fritt läge framför Viktor Östlund i Nybromålet efter ett slarvigt uppspel från Nybro. Men skottet går utanför och perioden slutar mållös. I mellanakten fortsätter det att vara jämnt. Nybro börjar aningen bättre men Kristianstad jobbar sig in i matchen och trycker på sista minuterna av perioden för ett ledningsmål men Nybro står emot och även den andra perioden blir utan några mål. I den tredje perioden skulle det komma att bli ett avgörande. Det blir ett par omdiskuterade situationer som drabbar Nybro hårt och efter drygt halva perioden tar bortalaget ledningen. Nybro försöker och försöker men får inte in en kvitteringspuck utan matchens enda mål i tredje perioden gör att Kristianstad sitter i förarsätet inför lördagens returmatch som spelas i Kristianstad, nedsläpp 16.00. Vi hoppas på mycket Nybrosupportrar på plats då, tack för ert starka stöd!

Nybro Vikings IF – Kristianstads IK 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

Period 1:
Period 2:
Period 3: 0-1 (11:05) Daniel Andersson (Fredrik Hansson, Fredrik Hetta)

Skott: 19-22
Utvisningar: Nybro Vikings IF 1×2 min. Kristianstads IK 1×2 min.
Domare: Jim Bergqvist
Publik: 1667
Halva Potten: Nr 3216, 6560:- Andra pris Nr 3431