Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

117970 kr

200000 kr

Skador i truppen – två nya spelare in

Skador i truppen – två nya spelare in

Publicerat

I matchen senast mot KRIF drabbades Nybro av nya skador. Nu har föreningen gjort klart med två nya spelare.

Victor Bohman drog axeln ur led i träningsmatchen mot KRIF. Den inför denna säsongen omskolade forwarden blir borta i minst en månad i väntan på medicinsk bedömning. Om en operation blir nödvändig kan säsongen i värsta fall vara över för Victors del. Även Patrik Fransson är borta från spel då han har drabbats av en lättare hjärnskakning. Skadeproblem finns även sedan tidigare hos Fabian Ilestedt och Linus Olsson.

Föreningen har därför gjort klart med två nya spelare. Inför derbyt hemma mot Kalmar på onsdag lånas forwarden Lukas Hansson in från Tingsryd. Lukas kommer i ett första skede endast att spela matchen på onsdag.

Sen är det även klart med en nygammal spelare. Robin Wengdahl, senast i den ekonomiskt krisdrabbade klubben Varberg, är klar för en månads tryout-kontrakt. Förhoppningen är att Robin ska kunna bli spelklar till onsdagens match.
– När situationen blev som den blev i Varberg så öppnade sig den här möjligheten för Robin att komma hem och konkurrera om en plats. Han känner föreningen väl och kommer att träna och spela matcher med oss fram till seriestart. Sedan får vi se, säger tränare Andreas Holfelt.

Robin har spelat såväl junior- som seniorhockey i föreningen tidigare, och gjorde två a-lagssäsonger 2013-15.