Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

79786 kr

200000 kr

Träningsmatch Olofström – Nybro 3-6

Träningsmatch Olofström – Nybro 3-6

Publicerat

Näst sista träningsmatchen blev seger. Nybro vände underläge 2-3 till seger med 6-3 borta mot seriekonkurrenten Olofström.
– Vi spelade inte så där strålande bra. I två perioder är vi inte där. Jag vet egentligen inte varför, men vi har spelat två bra matcher men vi får aldrig dra av på takten, säger Andereas Holfelt.

Olofström tog ledningen i matchen, min i powerplay vänder Nybro på tillställningen efter att först Henrik Sirbäck slagit in en retur och Palmberg i första periodens sista sekund slagit in ett skott från blå.
I andra perioden var det däremot Olofström som återtog kommandot i matchen och hade med sig 3-2-ledningen in i sista perioden. Väl där hittade Nybro tillbaka till en del av de tempot som man visat upp i de senaste matcherna, och kunde efter mål från Henrik Sirbäck, Pelle Karlsson, Tobias Gyllenhammar och Rickard Palmberg.
– Vi låg under inför sista perioden med 3-2 och hade inställningen att vi skulle vinna det. Då är det extra skönt att vi lyckades, och det är bra att ha med sig en sådan känsla, att vi kan gå in och vända ett underläge i sista till seger.

Troy stabil
Troy Davenport stod sin första hela match, och gjorde till synes ett stabilt intryck i målet och räddade dessutom en straff.
Vad är din kommentar kring honom?
– Han gjorde det bra. Det kändes bra för honom och han hämmades inte av hans skada. Men vi ska givetvis bevaka det noggrant och inte stressa i onödan då vi har två bra målvakter.

Viktor Jonsson riskerar avstängning
Under matchen blev även Viktor Jonsson, som förra säsongen spelade i Olofström, inblandad i en fight. Ett slagsmål som kan komma att straffa sig hårt.
– Viktor Jonsson var med i en fight som domaren bedömde var så pass ful att han vill skriva rapport på, så det lutar åt att det blir en avstängning men vi får se vad som händer, avslutar Holfelt

Målskyttar Nybro: Henrik Sirbäck x2, Rickard Palmberg x2, Pelle Karlsson och Tobias Gyllenhammar.

Målskyttar Olofström: Patrik Elfsberg, Tor Immo och Jesper Olsson.

STEFAN FRANSSON