Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Seger mot Vimmerby!

Seger mot Vimmerby!

Publicerat

Nybro Vikings besegrar Vimmerby HC med 2-5 i onsdagskvällens träningsmatch på bortais. Nybros mål gjordes av Eric Gustafsson, Fredrik Strömgren, Erik Lindström x2 och Rasmus Johansson.

På onsdagskvällen var det dags för en ny träningsmatch när Nybro Vikings ställdes mot seriekollegan Vimmerby HC på bortais i Vimmerby Ishall. Det blir en jämn första period med en liten fördel till bortalaget som får med sig två powerplay under perioden. I det första powerplayet skapas det inte några större farligheter men under nästa powerplay så hittar Hugo Arvidsson fram till Eric Gustafsson som stöter in 0-1 till Nybro vilket är ställningen efter den första perioden.

I den andra perioden blir det målrikt, vi får se ett spelövertag för hemmalaget men båda lagen gör två mål vardera. Några minuter in i perioden utökar Fredrik Strömgren Nybros ledning till 0-2 efter en fin genomåkning. Vimmerby kommer sedan tillbaka med en 1-2 reducering i powerplay och relativt snabbt därefter kommer också kvitteringen till 2-2. Nybro återtar sedan ledningen när Erik Lindström slänger iväg en puck mot målet som seglar in till 2-3 som är resultatet efter två perioder.

I den tredje perioden jämnas spelet ut igen och Nybro gör en stabil period. Med några minuter kvar att spela kommer 2-4 genom Rasmus Johansson och när hemmalaget sedan plockar målvakten i jakten på en reducering så fastställer Erik Lindström slutresultatet till 2-5.

Nybro Vikings spelar sin nästa träningsmatch på söndag den 13 september klockan 16.00 och då är det Tranås AIF som kommer på besök i Liljas Arena. Köp din biljett genom att klicka här och se Ryker Leers hemmadebut i Nybrotröjan!

Vimmerby HC – Nybro Vikings 2-5 (0–1, 2–2, 0-2)
Mål Nybro: Eric Gustafsson, Fredrik Strömgren, Erik Lindström x2 och Rasmus Johansson
Skott: 29-32 (x-x, x-x, x-x)
Domare: Andreas Hagman