Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Sebastian Andersson klar för sin andra säsong

Sebastian Andersson klar för sin andra säsong

Publicerat

Han gjorde sitt första år som senior den gångna säsongen. Nu är det klart att Sebastian Andersson blir kvar och tar en av två målvaktsplatser under kommande säsong.
– Det ska bli riktigt roligt att få representera Nybro även under nästa säsong. Jag har trivts bra sedan jag kom hit, säger Sebastian Andersson.

Sebastian kom till Nybro ifrån Timrås J20-lag inför säsongen som gick och har precis avverkat sin första seniorsäsong. I Nybro har Sebastian (född 1994) mest fått stå vid sidan av Viktor Alm och Simon Nordh men har fått chansen i ett flertal matcher, främst efter jul. Med facit i hand, en klart godkänd förstasäsong med endast en förlust på sju matcher efter jul. Kontraktet är skrivet på ett år plus ett optionsår.
– Det finns en stor revanschlusta bland alla spelare och jag hoppas att vi kan få ihop ett slagkraftigt lag till nästa säsong. Nybro är en bra förening med härliga supportrar och det ska bli fantastiskt kul att få spela vidare och konkurrera om en målvaktsplats, säger Sebastian.

Andreas Holfelts kommentar om Sebastian:
– Vi ser en stor potential i ”Sebbe” och vi tror på att han kan ta ytterligare kliv framåt i sin utveckling under kommande säsong. Det är en målvakt som gillar att tävla och som har framtiden för sig, säger huvudtränare Andreas Holfelt.

Kan vi vänta oss fler kontraktsförlängningar eller nyförvärv den kommande tiden?
– Vi för samtal med flera spelare i den befintliga truppen. Sedan för vi även diskussioner med flertalet potentiella nyförvärv där vi hoppas på att kunna presentera ett eller flera inom en snar framtid, avslutar Andreas Holfelt.

OSCAR PETTERSSON