Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Säsongen är över

Säsongen är över

Publicerat

Nybro Vikings IF spelade under lördagseftermiddagen match två mot Bodens HF i Playoff 1. Eftersom Nybro förlorade den första matchen var man piskade att vinna lördagens match men det slutar tyvärr med förlust 3-1 och säsongen är därmed över för Nybro.

Nybro spelade under lördagseftermiddagen returmöte mot Bodens HF i Playoff 1. Nybro förlorade torsdagens hemmamatch i Liljas Arena och var piskade att vinna returmötet för att få till en tredje och avgörande match. Tyvärr förlorar Nybro även match två och säsongen är därmed över. I lördagens match får Nybro en jobbig uppförsbacke i den första perioden då hemmalaget gör både 1-0 och 2-0 innan perioden är slut. Nybro får sedan in en reducering i den andra perioden genom Johan Järlefelt och hoppet tänds för alla Nybrofans. I den tredje perioden försöker Nybro skapa lägen men som så många gånger tidigare under säsongen så har man väldigt svårt att göra mål och istället kan Boden avgöra med sitt 3-1 mål. Säsongen är alltså över och föreningen passar på att tacka alla samarbetspartners, sponsorer, supportrar, publik, funktionärer, spelare och ledare för den här säsongen. På återseende!

Bodens HF – Nybro Vikings IF 3 – 1 (2-0, 0-1, 1-0)

Period 1: 1-0 Sebastian Harila (Heikki Puustinen), 2-0 Lucas Hedlund (Sebastian Harila, Viktor Sandberg)
Period 2: 2-1 Johan Järlefelt (Fabian Ilestedt, Rasmus Johansson)
Period 3: 3-1 Johan Ceder (Lucas Hedlund)

Skott: 28-39 (12-15, 10-8, 6-16)
Utvisningar: Bodens HF 2×2 min. Nybro Vikings IF 4×2 min.
Domare: Jimmy Andersson
Publik: 901