Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

95151 kr

200000 kr

Robin Larsson och Kristian Frisk förlänger

Robin Larsson och Kristian Frisk förlänger

Publicerat

Lagbygget inför nästa säsong fortsätter med 2 stycken kontraktsförlängningar. Vi kan räkna in Robin Larsson och Kristian Frisk som är klara för en fortsättning i Nybro.
– Båda två är riktigt motiverade till att bidra så att vi ska bli ett bättre lag denna säsong, lyder kommentaren från huvudtränare Andreas Holfelt.

Robin Larsson kommer ursprungligen från Tingsryd och anslöt till Nybro från Skövde inför säsongen 2012/2013 och kommer därmed att göra sin tredje säsong i Nybrotröjan. Robin har även representerat Tingsryd, Mörrum och Tranås tidigare i sin karriär.

Kristian Frisk kom även han till Nybro från Skövde under sin första seniorsäsong 2011/2012 och kommer göra sin fjärde säsong i Nybro. Frisk är fostrad i Sävsjöklubben HA74 och i HV71.

Andreas Holfelts kommentar om Robin och Kristian:
– Robin och Kristian är två spelare som hade det lite tungt under den senaste säsongen. Vi tror att med en bra sommarträning och en bra försäsong så kommer det att göra att vi har två spelare som är redo att prestera på den nivån som de hade när de kom till föreningen, och som vi vet att de båda besitter. De är båda riktigt motiverade till att bidra så att vi blir ett bättre lag denna säsong, säger Andreas Holfelt.

Båda kontrakten är skrivna på 1 år.

OSCAR PETTERSSON