Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Rasmus Johansson är tillbaka!
ff

Rasmus Johansson är tillbaka!

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har klart med en ny back. Det är Nybroprodukten Rasmus Johansson som har skrivit på ett kontrakt och vänder hem till Nybro. Rasmus har sedan den senaste sejouren i Nybro (säsongen 2011/12) spelat för Olofströms IK, Tingsryds AIF och IF Troja/Ljungby och har under tiden vart med på resan till Hockeyallsvenskan för både Tingsryd och Troja/Ljungby. Rasmus är en ledande back i hela Hockeyettan med mycket erfarenhet som kommer att göra stor nytta i laget.

– Det känns kul och inspirerande att komma hem till Nybro igen. Min känsla är att Nybro är på gång och har en bra säsong i ryggen. Det ska bli spännande att vara med och bygga vidare på det, säger Rasmus.

Huvudtränare Andreas Holfelt om nyförvärvet:
– Det känns mycket bra att få hem Rasmus till Nybro. Han har spelat i topplag de senaste säsongerna och har mycket rutin med sig som är värdefull. Det är en mycket stabil och riktigt bra back som vi får in i laget, säger Andreas Holfelt.

Rasmus spelade 50 matcher under säsongen och stod för 21 poäng, fördelat på 5 mål och 16 assist. Kontraktet är skrivet på två år. Nybro Vikings IF hälsar Rasmus varmt välkommen tillbaka till föreningen!