Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Pressmeddelande: Nybro Vikings A-lagstränare

Pressmeddelande: Nybro Vikings A-lagstränare

Publicerat

Styrelsen och sportgruppen för Nybro Vikings IF har enhälligt valt att fortsätta med Andreas Holfelt som huvudtränare för Nybro Vikings IF och till Andreas hjälp kvarstår Per Wallin som assisterande tränare.

Andreas har under sin tid som huvudtränare gjort att bra jobb efter att han tog över som huvudtränare julen 2013. Under inledningen av denna säsong kommer Andreas även vara sportchef. Målsättningen är att ny sportchef skall vara på plats till ispremiären i augusti 2014.

Sportgruppen för säsong 2014/2015 kommer att vara Andreas Holfelt, Jarno Honkonen, Johnny Ågren och Johan ”Fedon” Fredriksson.

Föreningen har under ett antal år underpresterat. Vi tror mycket på en lokal långsiktig tränarlösning som arbetar fram en modell. ”En röd tråd” för hur Nybro Vikings skall spela ishockey. Ett arbete som pågår och är en del av den långsiktighet på vilken föreningen skall utvecklas.

Kommande säsong i nya hockeyettan Södra kommer att var en mycket intressant. En s.k. ”miniallsvenska” med många lag som provat på allsvenskt spel och allsvenskt kval.

För Nybro Vikings,
Tommy Håkansson, ordf. Nybro Vikings IF
tommy.hakansson@nybrovikings.com