Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

79786 kr

200000 kr

Stöd Nybro Vikings och delta i Poängjakten

Stöd Nybro Vikings och delta i Poängjakten

Publicerat

Vi kommer under säsongen 2015/2016 att fortsätta med vår satsning att ge enskilda personer möjligheten att stötta vårt lag genom att skänka pengar till föreningen, men denna säsong i en lite annorlunda form. Den tidigare förekommande ”Måltian” eller ”Målfemman” har fått ett nytt ansikte i Poängjakten där deltagaren skänker 10 kr för varje poäng Nybro Vikings representationslag tar under säsongen. Genom deltagande i Poängjakten hjälper ni till att stödja, främja och bygga upp en av Hockeyettans främsta föreningar. Ert stöd är både väldigt viktigt och välbehövligt.

Vad innebär Poängjakten?

Poängjakten innebär att man som deltagare lägger 10 kr per poäng som Nybro Vikings representationslag tar under säsongen 2015/2016. Poängjakten avslutas efter sista matchen i Allettan/Fortsättningsserien 2016. Det går bra att deltaga som individ, familj, grupp eller hela arbetsplatsen tillsammans.

För att visa vår uppskattning till er som deltar så kommer föreningen att lotta ut ett antal fina priser som våra samarbetspartners skänkt till förmån för Poängjakten. Förstapriset är ett presentkort värt hela 5.000 kr på modebutiken Grattes i Nybro. Utlottningen kommer att ske efter att Allettan/Fortsättningsserien är avslutad och vinnarna presenteras därefter på Nybro Vikings hemsida.

Fyll i information nedan för att anmäla dig/er till Poängjakten 2015/2016. Vid frågor kontakta kansliet tel. 0481-140 71 / info@nybrovikings.com.

Tack för ditt stöd!

[contact-form-7 404 "Not Found"]