Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Poängjakten 2017/18

Poängjakten 2017/18

Publicerat

En ny säsong närmar sig i Liljas Arena och givetvis fortsätter föreningen under säsongen 2017/18 med att ge enskilda personer möjligheten att stötta Nybro Vikings IF. Genom att deltaga i Poängjakten hjälper du till att stödja, främja och bygga upp Nybro Vikings IF. Ditt stöd är både väldigt viktigt och välbehövligt.

Vad innebär Poängjakten?

Poängjakten innebär att du som deltagare lägger 10 kr per poäng som Nybro Vikings IFs representationslag tar under säsongen 2017/18. Poängjakten avslutas efter sista matchen i Allettan/Fortsättningsserien 2018. Det går bra att deltaga som individ, familj eller grupp. För att visa vår uppskattning till er som deltar kommer föreningen att lotta ut ett antal fina priser som våra samarbetspartners skänkt till förmån för Poängjakten. Förstapriset är ett presentkort värt hela 5 000 kr på modebutiken Grattes i Nybro. Utlottningen kommer att ske efter att Allettan/Fortsättningsserien är avslutad och vinnarna presenteras därefter på Nybro Vikings IFs hemsida.

Du kan anmäla dig via hemsidan, klicka på fliken Publik och sedan Poängjakten och fyll i fältet. Det går också bra att anmäla sig till kansliet på tel. 0481 – 140 71 / info@nybrovikings.com. Anmälan tas även emot av Björn Mellström på telefonnummer 070 – 607 72 97.