Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Pelle Karlsson är revanschsugen

Pelle Karlsson är revanschsugen

Publicerat

Igår blev Martin Olssons signatur klar, idag är det även klart att Pelle Karlsson fortsätter i Nybro även kommande säsong. Tvåvägsbacken är själv inte nöjd med sitt spel förra säsongen och är beslutsam om att visa en högre nivå.
– Det var egentligen inget snack om saken, Nybro ville ha kvar mig och jag ville vara kvar. Jag är inte nöjd med min säsong som gick och känner stora revanschlustar för att visa vad jag kan, säger Pelle Karlsson om förlängningen.

Pelle Karlsson hade lite problem med skador som hämmade hans spel, men kom trots det upp i 40 matcher, och stod för 3 mål och 7 assist. Nu ser han fram emot att att spela ytterligare en säsong i Nybrotröjan.
– Jag tror att det kan bli en bra säsong, vi får en vettig tränare som från start kommer få sätta sin prägel på laget. Jag har dessutom höga förväntningar på mig själv och ser framemot att fortsätta i Nybro.

Andreas Holfelt är också nöjd med att ha Pelle Karlsson klar.
– Vi är glada att han vill fortsätta här en säsong till. Vi ser stor potential i honom. Han hade lite skadeproblem förra säsongen och var lite ojämn i sitt spel på grund av det. Men vi ser att Pelle har en hög högstanivå och vi ska tillsammans se till att vi även höjer hans lägstanivå. Sammanfattningsvis så ser vi att Pelle kommer att vara en viktig pusselbit i vårt lag kommande säsong.