Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

102209 kr

150000 kr

Patrick Nilsson är klar!

Patrick Nilsson är klar!

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2018/19 har ett nytt namn klart. Nu kan vi presentera ett nyförvärv på forwardssidan som heter Patrick Nilsson. Patrick är 24 år gammal och har Veddige HK som moderklubb. De senaste tre säsongerna har Patrick spelat i Hockeyallsvenskan, två säsonger med Tingsryds AIF och den senaste säsongen i HC Vita Hästen. Patrick ansluter till Nybro Vikings IF den 1 september.

– Det känns bra och jag ser framemot att komma på plats för att dra igång säsongen och träffa alla i laget. Jag fick ett bra intryck när jag pratade med föreningen, både föreningsrepresentanter och spelare i laget. Jag tror och hoppas att jag kommer att trivas i Nybro och ta nästa steg i min utveckling, säger Patrick.

Patrick spelade 47 matcher under säsongen och stod för 7 poäng, fördelat på fyra mål och tre assist. Kontraktet är skrivet på ett år. Vi hälsar Patrick varmt välkommen till Nybro Vikings IF!

Patrick Nilsson blir Viking Supports supporterspelare

Säsongen 2018/19 blir det Patrick Nilsson som blir Viking Supports supporterspelare.

Bidra till Viking Supports insamling via Swish; 123 512 74 85 eller Bg 5872-2257 och märk insättningen med ”namn+SP”.

Nybro Vikings IF riktar ett stort tack till Viking Support som återigen ställer upp med att bidra till en supporterspelare!

Foto: Andreas Planck, Pic-Agency