Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11028 kr

100000 kr

Oskar Sehlstedt klar för en ny säsong!

Oskar Sehlstedt klar för en ny säsong!

Publicerat

Arbetet med kommande säsongs trupp fortsätter och en viktig byggsten är på plats. Målvakten Oskar Sehlstedt firade sin 24-årsdag med att skriva på ett nytt kontrakt och är därmed redo för sin andra säsong i föreningen.
– Det känns jättebra att det blir ett år till med Nybro, säger Oskar Sehlstedt om förlängningen.

Målvaktsjätten Oskar Sehlstedt kom till Nybro från IK Oskarshamn inför förra säsongen och fick under sin debutsäsong i föreningen förtroendet att vakta målet under 28 matcher med en total räddningsprocent på 91.0. Nu blir det alltså minst en säsong till i Nybrotröjan och valet att skriva på ett nytt kontrakt var inte särskilt svårt.
– Både jag och min flickvän har trivts jättebra under året vi har bott här och jag har trivts väldigt bra både med klubben och alla spelare i laget. Med tanke på hur det såg ut före jul så är jag grymt revanschsugen inför kommande säsong, säger Oskar Sehlstedt.

Andreas Holfelts kommentar om förlängningen:
– Kanon att Oskar vill fortsätta med oss ett år till. Oskar hade en höst som var som övriga laget lite upp och ner. Efter jul under vårserien så tog han både ett och två kliv framåt och nu hoppas vi att han fortsätter på samma väg från start. Det finns ännu mer att plocka ut av honom under säsongen.

Oscar Pettersson

Det nya kontraktet gäller på ett år. I och med Sehlstedts signering har Nybro nu tio spelare under kontrakt.