Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

102209 kr

150000 kr

Ölprovning fredag 30/11

Ölprovning fredag 30/11

Publicerat

Fredagen den 30 november arrangerar Nybro Vikings IF en ölprovning i Liljas Arena. Kvällen blir en helhetsupplevelse med mat och ölprovning som leds av oerhört kunnige Anders Elfström. Ölprovningen riktar sig till alla, såväl erfarna ölkunnare som nyfikna ölbrukare. Ta med vänner och bekanta eller möt upp resten av besökarna i Liljas Arena. Ölprovningen behandlar allt, från ölets historia till tillverkningsprocessen, för att ni ska kunna känna och uppskatta skillnaderna mellan de olika bryggmetoderna.

Efter ölprovningen är slut välkomnas ni att följa matchen mellan Nybro och Halmstad från sittplats eller från era platser på Arenahyllan om ni så önskar.

Kvällen startar kl. 17.00 fredagen den 30 november. Vi kommer att vara på Arenahyllan (Nya Vipen). Baren är givetvis öppen för er hela kvällen!

Priset är 450 kr, inkl. ölprovning, mat, entré och sittplats. Anmälan görs till kansliet på 0481-140 71 eller info@nybrovikings.com.

Platserna är såväl eftertraktade som begränsade så vi rekommenderar att anmäla er i tid. 18 års åldersgräns gäller för att få delta i ölprovningen.