Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Topp

Nybro Vikings vill hjälpa behövande barnfamiljer till jul

Nybro Vikings vill hjälpa behövande barnfamiljer till jul

Publicerat

Julafton närmar sig och i mångas hem planeras det nu för julmat, umgänge och julklappar. Julstöket har så smått dragit igång. Men i vissa hem är vardagen en helt annan.

För vissa familjer är julen snarare förknippat med skräck och ”ont i magen”. Man vet inte om man kommer ha råd att köpa julmat. Och julklappar till barnen är inte något som kommer på tal överhuvudtaget, pengarna räcker inte till. Vi vet att det finns familjer i och omkring Nybro som befinner sig i en svår ekonomisk situation. Nu vänder sig Nybro Vikings IF till er. Vi vill göra julen lite bättre för er.

Vi vill att ni föräldrar ska kunna ge era barn en julklapp de kan glädjas över. Vi vill att ni – hela familjen – får en upplevelse tillsammans och slipper tänka på de bekymmer man har – åtminstone för en kväll.

Därför kommer Nybro Vikings IF att dela ut 40 matchbiljetter (till valfri match i Allettan) inklusive sittplats till de familjer som behöver det allra mest. Självklart bjuder vi hela familjen på mat under kvällen också i form av hamburgare och läsk. Som ett minne får alla barn också en liten souvenir.

– För mig är julen starkt förknippat med givmildhet och kärlek. Det vill vi sprida. Jag tycker också att det är viktigt att vi i föreningslivet tar ett samhällsansvar och här har Nybro Vikings en viktig roll i Nybro kommun. Kan vi hjälpa ett antal föräldrar och minska deras börda inför jul så vill vi göra det, säger Rasmus Aro, klubbchef i Nybro Vikings.

– Det här känns helt rätt i hjärtat. Vi hoppas att många hör av sig så vi får möjlighet att dela ut alla biljetter och souvenirer, fortsätter Rasmus Aro.

Det enda ni behöver göra är att höra av er till vår klubbchef Rasmus Aro genom Rasmus.Aro@Nybrovikings.com och i ett mail kortfattat beskriva er situation och varför ni bör vara en av familjerna som får motta dessa matchbiljetter. Viktigt också att ni anger hur många personer er familj består av samt lämnar kontaktuppgifter.

Vi vill att ni som hör av er till oss ska känna er trygga. Därför vill vi betona att ert mail till oss behandlas med sekretess. Ingen annan än klubbchefen Rasmus Aro samt föreningens vice ordförande Kim Ahlqvist kommer att läsa dessa mail.

Vi önskar alla en god jul!

Nybro Vikings IF