Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

88259 kr

150000 kr

Nybro Vikings och Sport Design Sweden skriver avtal

Nybro Vikings och Sport Design Sweden skriver avtal

Publicerat

Nu är det klart med ett nytt avtal gällande merchandise. Nybro Vikings har slutit ett avtal med Sport Design Sweden med start i år 2019.

– Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det blir en betydande intäkt för föreningen, säger Rasmus Aro, klubbdirektför för Nybro Vikings.

Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.
– Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbar i världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta Nybro Vikings produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2019. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden.

Nybro Vikings är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. På onsdag till hemmamatchen kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt i shoppen i arenan samt i den nya webshopen, nybrovikingsshop.se

Följ gärna vårt shop konto på instagram för att följa alla nyheter: nybrovikingsshop