Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Nybro tog femetta mot Tranås!

Nybro tog femetta mot Tranås!

Publicerat

Nybro Vikings vinner mot Tranås AIF med 5-1 under söndagseftermiddagens träningsmatch i Liljas Arena. Nybros målskyttar var Viktor Bolin, Eric Gustafsson, Otto Henell, Simon Hansson och Ryker Leer.

På söndagseftermiddagen ställdes Nybro Vikings mot seriekollegan Tranås AIF i Liljas Arena. Publiken får se en fartfylld inledningsperiod utan så många spelavbrott vilket gör perioden till mycket sevärd. Det är bortalaget som startar väldigt piggt och skapar en del chanser mot Robin Johansson i Nybrokassen. Därför är det något ologiskt när Viktor Bolin gör 1-0 till Nybro. Hemmalaget jobbar sig in i matchen och får med sig ett powerplay där kedjan med Ryker Leer, Adam Persson och Eric Gustafsson visar upp ett finfint klapp-klapp spel som leder till 2-0 för hemmalaget, nämnde Eric Gustafsson är sist på pucken. Några minuter senare anfaller Nybro men åker på en spelvändning som leder till ett Tranåsmål till 2-1. Nybro får dock sista ordet i perioden när Otto Henell sprätter upp 3-1 i krysset vilket också är resultatet efter den första perioden.

I den andra perioden blir det fortsatt högt tempo i matchen men färre målchanser, det blir ett mer kontrollerat spel från båda lagen. Perioden bjuder på ett mål, det kommer från hemmalagets Simon Hansson som snor åt sig pucken och vänder på spelet och sätter dit pucken snyggt i nättaket till 4-1.

Den sista perioden präglas av en hel del utvisningar och det blir många avblåsningar med gruff mellan lagen. Nybro lyckas dock få in ännu ett mål till 5-1 när Ryker Leer gör sitt första mål i Nybrotröjan. 5-1 blir också matchen slutresultat!

Nybro Vikings spelar sin nästa träningsmatch på onsdag den 16 september klockan 19.00 mot Kalmar HC på bortais.

Nybro Vikings – Tranås AIF 5-1 (3–1, 1–0, 1–0)
Mål Nybro: Viktor Bolin, Eric Gustafsson, Otto Henell, Simon Hansson och Ryker Leer
Skott: 28-28 (12-13, 8-9, 8-6)
Publik: 50 st.
Domare: Jim Bergqvist