Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Nybro kammade noll

Nybro kammade noll

Publicerat

Nybro reste under fredagen till Katrinhallen för att möta Mariestad BoIS. I den första bortamatchen av två denna helg så blir det tyvärr förlust för Nybro med 4-1.

Allettans första förlust vid ordinarie tid är ett faktum. Den kommer på bortaplan mot Mariestad BoIS som blir för starka i fredagens match. Nybro, som inför matchen var drabbade av ett antal spelare på skade- och sjukdomslistan, fick också klara sig utan Pelle Karlsson och Kim Tallberg som fick lämna sena återbud till matchen. Nybro kämpar och sliter i den första perioden men det är hemmalaget som tar ledningen med 1-0 när halva perioden är spelad och det resultatet står sig perioden ut. I mellanakten så hoppades Nybro på utdelning för att komma ifatt i målkolumnen men när halva matchen är spelad så gör Mariestad också 2-0. I slutskedet av perioden skapar dessutom hemmalaget ett straffslag men Alexander Johansson i Nybrokassen klarar och mellanakten slutar i samma siffror som den första perioden och det är ledning med 2-0 till Mariestad inför den tredje perioden. I tredje perioden hoppades de tillresta Nybrofansen på att få jubla men när Mariestad gör 3-0 drygt sju minuter in i perioden så såg det mörkt ut. Men när det återstår drygt fyra minuter av perioden så reducerar Sebastian Borg till 3-1 och ett litet hopp tänds men när Nybro sedan tar ut målvakten för att försöka reducera ytterligare en gång så avgör hemmalaget till 4-1 i öppet mål med tre sekunder kvar av matchen. Det blir också slutresultatet och Nybro förlorar men redan på söndag så gäller det att vara redo igen då laget reser till Kumla HC för en ny match. Då hoppas vi på vinst!

Mariestad BoIS – Nybro Vikings IF 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

Period 1: 1-0 (11:15) Oskar Norlöv (Douglas Lögdal, Johan Frick)
Period 2: 2-0 (11:36) Douglas Lögdal (Filip Törnqvist)
Period 3: 3-0 (07:48) Filip Törnqvist (Douglas Lögdal), 3-1 (16.10) Sebastian Borg (Magnus Nilsen), 4-1 (19.57) Douglas Lögdal (Filip Törnqvist, Oskar Norlöv)

Skott: 30-29
Utvisningar: Mariestad BoIS 2×2 min. Nybro Vikings IF 2×2 min.
Domare: Andreas Röhr
Publik: 1088