Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Nybro förlorade mot Troja/Ljungby

Nybro förlorade mot Troja/Ljungby

Publicerat

Nybro Vikings förlorade kvällens träningsmatch mot Troja/Ljungby med 1-0.

Nybro mötte på söndagskvällen ett stabilt Troja, som inte var trötta i benen trots match dagen innan mot Vallentuna. Det blev en jämn tillställning med bra försvarsspel från båda lagen. Nybro hade flera bra chanser och var stundvis det bättre laget, men ändå ville inte pucken leta sig in bakom Anton Svensson i Trojas mål.

Så här beskriver Vikings huvudtränare Mikael Tisell matchen.

– Troja var lite bättre än oss i första perioden, de var lite aggressivare. I andra perioden tycker jag vi är det bättre laget och vi får grepp på dem. Vi får till några riktigt fina och vassa chanser, men ikväll går pucken inte in och ibland blir det sådana kvällar när pucken går precis utanför mål, för chanser det tycker jag att vi hade.

– Jag tycker ändå vi gör en bra insats och jag vill särskilt lyfta vår kedja med bland annat Fredrik Strömgren, Fabian Ilestedt, Joshua Berger och Sebastian Borg. Det tycker jag är vår bästa kedja ikväll, säger Mikael Tisell till nybrovikings.com.

IF Troja/Ljungby–Nybro Vikings 1–0 (1–0, 0–0, 0–0)

Nästa match för Nybro Vikings är på onsdag kväll då man ställs mot Tingsryds AIF på bortais. Nästa hemmamatch för Vikings är hemmapremiären mot Borås HC onsdagen den 18 september klockan 19.00.