Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

Nybro förlänger med Olsson

Nybro förlänger med Olsson

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 fylls på mer och mer och har klart med en ny kontraktsförlängning. Det är backen Linus Olsson som har skrivit på ett nytt kontrakt. Linus kom till Nybro inför föregående säsong och visade upp ett lugnt och stabilt backspel. Det är dessutom en bra ledare både på och utanför isen.

– Det känns bra att ha förlängt med Nybro. Vi har en riktigt bra säsong i ryggen och det blir spännande att bygga vidare på den. Vi har bra publik och supportrar som är viktiga för oss spelare. De var med oss på ett bra sätt förra säsongen och jag hoppas att stödet blir minst lika bra till kommande säsong, säger Linus.

Huvudtränare Andreas Holfelt om kontraktsförlängningen:
– Det känns mycket bra att det är klart med Linus. Han är en ledare i omklädningsrummet och visade framförallt i slutet av förra säsongen att han besitter en stor kapacitet. Vi är mycket nöjda med hur vår backsida ser ut, säger Andreas Holfelt.

Linus Olsson spelade 33 matcher under föregående säsong och stod för sju poäng, fördelat på ett mål och sex assist. Kontraktet är skrivet på ett år.