Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

79786 kr

200000 kr

Nybro förlänger med Ilestedt

Nybro förlänger med Ilestedt

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 rullar på och en ny kontraktsförlängning är klar. Det är forwarden Fabian Ilestedt som har skrivit på ett nytt kontrakt. Fabian kom till Nybro inför förra säsongen och hade en del skadeproblem men visade många gånger att han är en spelare med stora kvaliteter.

– Det känns bra att få sätta på sig Vikingströjan igen! Vi är ett gött gäng i laget och jag vet att vi kan ta oss längre nästa säsong. För min egen del så hade jag en skadedrabbad säsong och fick inte ut allt jag ville och känner mig revanschsugen. Jag hoppas också förstås på att vi kan få samma fantastiska stöd på samtliga matcher som förra säsongen, säger Fabian.

Huvudtränare Andreas Holfelt om kontraktsförlängningen:
– Fabian hade en tuff säsong med skador som störde. Han besitter en hög potential och vid sina bästa stunder är han en av seriens skickligaste spelare. Vi kommer jobba hårt för att han ska ligga på en hög nivå hela säsongen, säger Andreas Holfelt.

Fabian spelade 30 matcher under säsongen och stod för 15 poäng, fördelat på fyra mål och elva assist. Kontraktet är skrivet på två år.