Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Nybro förlänger med Djerf

Nybro förlänger med Djerf

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2017/18 har klart med en ny kontraktsförlängning. Det är forwarden Rasmus Djerf som har skrivit på ett nytt kontrakt. Rasmus kom till Nybro inför säsongen 2014/15 och kommer att göra sin fjärde raka säsong i föreningen. Det är en spelare med mycket fart och som jobbar stenhårt för laget.

– Det känns bra att ha förlängt kontraktet. Jag har börjat känna mig som hemma här i Nybro och vi är ett väldigt bra gäng i laget. Vi gjorde en bra säsong men nu vill vi ta oss ännu längre, säger Rasmus.

Huvudtränare Andreas Holfelt om kontraktsförlängningen:
– Rasmus är en spelare som är väldig nyttig för laget. Han är mycket vältränad och bidrar alltid med ett hårt jobb. Han har en bra fart på skridskorna och vi ska jobba med honom så att han tar fler avslut på mål också, säger Andreas Holfelt.

Rasmus Djerf spelade 38 matcher under föregående säsong och stod för elva poäng, fördelat på fem mål och sex assist. Kontraktet är skrivet på ett år.

Samtidigt är det klart att forwarden Magnus Nilsen lämnar Nybro efter en säsong och återvänder till den norska klubben Sparta Sarpsborg. Vi tackar Magnus för hans insatser i Nybrotröjan och önskar lycka till!