Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

86550 kr

200000 kr

Nya kontrakt för Fabian Axelsson och Martin Olsson

Nya kontrakt för Fabian Axelsson och Martin Olsson

Publicerat

Fyra spelare har inom kort tid förlängt sina kontrakt inför kommande säsong. De senaste i raden är Martin Olsson och Fabian Axelsson som bägge två blir kvar i föreningen.

Martin Olsson har vuxit fram till en nyckelspelare och är nu klar för sin femte säsong i Nybrotröjan. Förra säsongen blev det 21 poäng på 30 matcher för den Falköpingsfödde centern som anslöt till Nybro från IK Oskarshamn inför säsongen 2012/2013. Det nya kontraktet gäller över en säsong.
– Martin är en skicklig center som är bra att bygga laget runt. Det är en ledartyp med en hög lägstanivå som är användbar i alla delar av spelet. Han hade en del skadeproblem under förra säsongen som vi hoppas att han slipper under denna, säger Andreas Holfelt.

Den egna produkten Fabian Axelsson vände tillbaka hem till moderföreningen inför förra säsongen efter två säsonger i IK Oskarshamns juniorlag. Efter en klart godkänd debutsäsong som senior så blir forwarden, som fyller 20 år i dagarna, Nybro Vikings trogen i minst två säsonger till.
– Vi ser en stor utvecklingspotential i Fabian. Det är en kille med en grym inställning och jag tror att han täckte flest skott av alla i laget under förra säsongen. Vi har en stark tro på att vi ska utveckla honom under de kommande två åren, säger Andreas Holfelt.

Oscar Pettersson

Nybro Vikings har nu åtta spelare klara för 2016/2017. Under fliken ”A-lag” kan du följa lagbygget och se vilka spelare som har kontrakt till kommande säsong.