Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Ny ledarstab tar form

Ny ledarstab tar form

Publicerat

När ett representationslag byggs upp handlar det mestadels om målvakter, backar och forwards. Det som också är väldigt viktigt i ett lagbygge är ledarstaben kring spelarna och Nybro Vikings IF presenterar nu några av personerna som sliter hårt för att laget ska lyckas!

Det handlar om att slipa skridskor, laga utrustning, boka bussar, diverse inköp, ta hand om spelarnas kroppar och i många lägen också finnas där som ett bollplank. Kring ett lag med många spelare behövs en ledarstab med mycket kunskap. Sedan några månader tillbaka har Mikael Tisell varit anställd som föreningens nya huvudtränare för A-laget och vid hans sida finns Nicklas Vikström som assisterande tränare. Utöver tränarna finns det flera viktiga funktioner och det står nu klart att Henrik Åberg – Ansvarig Materialare, Per-Erik Åberg – Materialare och Glenn Adolfsson – Lagledare är klara för ännu en säsong i Nybro Vikings IF. Det är också klart med en ny Fysioterapeut i form av Mikael Älgne som är varmt välkommen till föreningen!

Nybro Vikings IF vill också rikta ett Stort Tack till Christoffer Bernhardsson och Peter Martinsson som båda väljer att inte fortsätta. Tack för era insatser!