Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

116159 kr

150000 kr

Ny forward klar på tryout

Ny forward klar på tryout

Publicerat

Inför onsdagens bortamatch mot HC Dalen har Nybro gjort klart med en ny forward.
20-årige Pontus Engström är klar på ett tryout-kontrakt.
– Han kommer hit på ett tryout-kontrakt på en månad till att börja med. Sedan får vi utvärdera läget, säger Andreas Holfelt.

Nybro har inlett säsongen positivt med sju poäng på de tre inledande matcherna. Dock har laget i de senaste två matcherna spelat på kort om folk och fortfarande är såväl Pelle Karlsson som David Algulin och Viktor Bolin uppsatta på skadelistan. Med det sagt är laget i behov av förstärkning. 20-årige Pontus Engström kommer närmast från Hockeyettan-laget Lindlöven där han gjort en match under denna säsongen. Tidigare har Pontus spelat med både MODOs och Södertäljes J20-lag. Han var med på lagets träning under tisdagen och är spelklar redan till onsdagens bortamatch mot HC Dalen.
– Pontus deltog på vår träning i kväll och kommer vara med i truppen i morgon mot Dalen. Vi hoppas att Pontus gör bra ifrån sig, sedan får vi se vad det leder till.

Hur ser förutsättningarna ut inför matchen i morgon som är den första av fyra raka bortamatcher?
– Vi fick tillbaka Viktor Jonsson till förra matchen efter hans avstängning så han har fått en match i benen. Pelle Karlsson, David Algulin och Viktor Bolin är fortfarande indisponibla men vi hoppas att samtliga är tillbaka i spel inom en snar framtid. Troy Davenport kommer att stå i mål i morgon och kommer därmed att göra sin första seriematch. Det kommer bli en tuff kamp men vi går in med en bra självkänsla och går för tre poäng, avslutar Andreas Holfelt.

OSCAR PETTERSSON

Pontus Engströms profil på eliteprospects

Vi hälsar Pontus välkommen till Nybro!