Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Nu släpper vi biljetterna för halva grundserien!

Nu släpper vi biljetterna för halva grundserien!

Publicerat

Det är med stormsteg vi närmar oss seriepremiären som spelas på bortais mot Kalmar HC lördagen den 14 september. Hemmapremiären spelas sedan på onsdagen den 18 september när Borås HC gästar Liljas Arena!

Den 18 September är det alltså dags för hemmapremiär i Liljas Arena. Nybro Vikings IF släpper nu biljetterna till hemmapremiären och kommande fyra hemmamatcher i Liljas Arena, se matcherna nedan. Du köper dina biljetter via Tickster.com/nybrovikings!

Ons 18 september Nybro Vikings – Borås HC
Sön 22 september Nybro Vikings – Tyringe SoSS
Sön 29 september Nybro Vikings – Hanhals IF
Ons 09 oktober Nybro Vikings – Tranås AIF
Sön 20 oktober Nybro Vikings – HC Dalen

Du är väl medlem i Nybro Vikings IF?
Som medlem i Nybro Vikings har du 20 kr i rabatt på entrépriset till samtliga Nybro Vikings hemmamatcher i Liljas Arena! Du blir medlem genom att klicka här! eller kontakta Nybro Vikings IFs kansli via 0481 – 140 71 alt. info@nybrovikings.com.

Biljetter till resterande matcher, bland annat derbyt mot Kalmar HC den 2 november, kommer att släppas i början av oktober. Mer information kommer när det närmar sig. Vi kommer att släppa biljetterna till våra medlemmar tidigare så se till att vara medlem för att ta del av det erbjudandet!

För dig som ännu inte köpt säsongskort rekommenderar vi att göra det omgående för att ha din valda plats tillgänglig under säsongen. Vid frågor och funderingar kontakta Nybro Vikings IFs kansli via 0481 – 140 71 alt. info@nybrovikings.com.