Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

1 kr

200000 kr

Nästa kontraktsförlängning klar!

Nästa kontraktsförlängning klar!

Publicerat

Nybro Vikings lagbygge inför säsongen 2017/18 är i full gång. Under tisdagen presenterades den första kontraktsförlängningen i form av den duktige backen Erik Näslund. Nästa spelare att skriva på nytt kontrakt är forwarden Sebastian Borg. Sebastian kom inför säsongen från Vallentuna och har med sin fart och teknik charmat Nybropubliken många gånger under säsongen.

– Det känns jättebra. Jag trivdes direkt när jag kom till Nybro inför säsongen, både i laget och i organisationen. Jag hoppas att jag kan utvecklas både som spelare och människa och även bidra till att laget kan ta sig ännu längre än vad vi gjorde denna säsongen, säger Sebastian.

Huvudtränare Andreas Holfelt är nöjd med kontraktsförlängning nummer två inför nästa säsong. – Sebastian har stått för en bra första säsong i den Södra Hockeyettan. Vi tror att han kan utvecklas ännu mer när han inför nästa säsong kommer att känna sig mer hemma i rutiner och allt runt omkring. Det ska bli spännande, säger Andreas Holfelt.

Sebastian spelade 41 matcher under sin debutsäsong i Nybrotröjan och stod för 20 poäng, fördelat på fem mål och femton assist. Kontraktet är skrivet på två år.