Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

79786 kr

200000 kr

Medlemsutskick

Medlemsutskick

Publicerat

Flera har redan mottagit det medlemsutskick, och fler kommer göra det inom närmaste dagarna. Eftersom ett fel har uppstått hos vår leverantör av utskicket så ser inte medlemsutskicket ut som det skulle. Därför publicerar vi här all den information som skulle varit med i utskicket:

”Bäste Supporter,

En ny hockeysäsong står för dörren och vi vill passa på att tacka för att du stöder Nybro Vikings! I år förväntar vi oss den starkaste division ett-serien någonsin, med derbyn mot bland annat Tingsryd och Troja-Ljungby.

Ditt stöd är oerhört viktigt för oss och i förhoppning om att se just dig som medlem nästa säsong kommer här därför ett inbetalningskort för medlemsavgiften 2014/2015. Genom att betala ditt medlemskap ger du oss möjlighet att kunna växa och utvecklas ytterligare som förening och hockeyorganisation. Dessutom får du tillgång till Viking Bar, där det finns möjlighet att köpa förfriskningar, bufféer etc.

Medlemsavgiften är 200 kr för vuxen, 135 kr för barn och ungdomar upp t.o.m. 17 år. För familjer erbjuder vi även gruppriset 500 kr för hela familjen (boende på samma adress).

En nyhet denna säsong är ett vi tillsammans med Tickster tagit fram ett nytt biljettsystem för att underlätta biljettbokning i vår nya, fina arena. Det innebär dock att en serviceavgift á 20 kr kommer att läggas till varje biljett. För att undvika serviceavgift, samt för att säkra er plats i Victoriahallen under säsongen rekommenderar vi er att köpa säsongskort. Säsongskort med sittplats 2299 kr. • Endast ståplatskort: 1699 kr. Priserna gäller för medlemmar. För att teckna säsongskortet hör av er till kansliet, e-post info@nybrovikings.com, eller telefon 0481-140 71. Tack för ditt stöd, vi ses i höst! ”

Om du inte har fått medlemsbrevet kan du självklart lösa ditt medlemskap ändå. Du kan antingen följa stegen i medlemsmodulen här på hemsidan eller helt enkelt betala din medlemsavgift till Nybro Vikings bankgiro:  356-5439. Glöm då inte att ange ditt namn och personnummer i samband med inbetalningen.