Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

86550 kr

200000 kr

Martin Olsson förlänger

Martin Olsson förlänger

Publicerat

Det har varit på gång under en tid. Men nu är även detaljerna klara och kontraktet är påskrivet, Martin Olsson blir Nybro Vikings trogen ytterligare en säsong.
– Det ska bli kul att spela vidare med Nybro. Jag tror på Nybro samtidigt som jag trivs mycket bra här, det gör det till ett enkelt val att stanna kvar här, säger Martin Olsson om förlängningen.

Den spelskicklige tvåvägscentern har under sina två säsonger har Martin Olsson stått för 39 poäng på 79 matcher. Under föregående säsong höjde han sig ytterligare efter att Andreas Holfelt tog över som tränare för laget.
– Det gick bättre för mig den här säsongen och sen när ”Hola” tog över så gick det ännu bättre och jag tycker att vi fungerade bra i vår kedja med Chris Nybeck och Patrik Fransson också.

Holfelt nöjd
Andreas Holfelt själv är också mycket nöjd med påskriften, som för utom Martin även har Chris Nybeck, Erik Lindström, David Algulin och Robin Wengdahl under kontrakt inför kommande säsong.
– Vi tycker att Martin visade en bra inställning under hela föregående säsong, och det är sådan inställning som vi vill bygga vårt lag kring. Vi tycker att vi har en bra grund att utgå ifrån nu.
Hur fortgår arbetet med spelarrekrytering och kontraktsförlängningar i övrigt?
– Vi håller på att pratar med alla spelare i truppen, och försöker knyta upp fler spelare samtidigt som vi kollar på potentiella nyförvärv. Vi har haft spelare på besök och tror att vi kan presentera par till påskrifter till inom kort.

Sedan tidigare är det även klart att Jesper Eriksen, Calle Ackered, Emanuel Åström och Simon Nordh lämnar Nybro inför kommande säsong.