Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

86550 kr

200000 kr

Martin Olsson förlänger med Nybro

Martin Olsson förlänger med Nybro

Publicerat

Nästa påskrift är klar. Centern Martin Olsson har skrivit på för ytterligare en säsong i Nybrotröjan.
– Jag trivs väldigt bra i laget och i staden, säger Olsson.

Martin Olsson kom till Nybro efter två säsonger med allsvenskt spel i IK Oskarshamn bakom sig. Han noterades för 18 poäng på 38 matcher under den gångna säsongen och han är en av alla unga, talangfulla spelare i det ”nya” Nybro Vikings. Men han är själv inte helt tillfreds med sin första säsong i Nybrodressen.
– Jag är inte alls nöjd med varken min egen eller lagets prestation under säsongen. Jag hoppas och tror att vi kan visa betydligt mer av vår potential.

Vad ska ni göra annorlunda för att lyckas bättre till nästkommande säsong?
– Jag hoppas att vi kan få ordning på spelet från början och ha en tryggare spelidé, vilket gör att vi kan hålla en jämnare nivå. Då tror jag att vi blir ett riktigt vasst lag och varje enskild spelare kommer att få ut mer individuellt, avslutar Martin Olsson.

Det nya kontraktet gäller över ett år.
– Jag trivs väldigt bra i laget och i staden och det känns bra att ha skrivit på ett nytt kontrakt. När jag kom hit så hade jag en stark tro på lagbygget och det har jag fortfarande. Det finns många unga och talangfulla spelare i det här laget och det kommer att ge resultat, avslutar Martin Olsson