Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

86550 kr

200000 kr

Martin Olsson förlänger

Martin Olsson förlänger

Publicerat

Han växte fram till en riktig nyckelspelare förra säsongen. Och trots att det fanns flertalet anbud från andra klubbar så stannar den puckskicklige centern Martin Olsson i Nybro.
– Det är en mycket viktig förlängning för oss. Martin är en seriös kille som alltid ger 100 % för laget, säger Andreas Holfelt om sin nästa påskrift.

Den 24 år gamla centern gör i och med påskriften sin fjärde säsong i Nybrotröjan, och lär ej vara missnöjd med sin prestation under föregående säsong. Med 41 poäng på 36 spelade matcher har Martin Olsson vuxit fram till en nyckelspelare och han är fast beslutsam över att fortsätta prestera på topp.
– Jag ser mig själv som en allround spelare som ska prestera oavsett vilken roll jag får. Men självklart trivdes jag bra i den offensiva rollen jag hade före säsongen. Jag trivs väldigt bra i Nybro och jag ser ingen anledning att byta lag i Hockeyettan så länge jag gör det.

Andreas Holfelt om att Martin Olsson blir kvar i föreningen:
– Martin har tagit kliv framåt för varje säsong sedan han kom hit och vi hoppas att han kan fortsätta med det. Det är en seriös kille som alltid ger 100 % för laget och det är jättekul att han blir kvar hos oss.

Kontraktet är skrivet på ett år

OSCAR PETTERSSON