Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

Ledarstaben tar form

Ledarstaben tar form

Publicerat

När ett representationslag byggs upp handlar det väldigt mycket om målvakter, backar och forwards. Det som också är väldigt viktigt i ett lagbygge är ledarstaben kring spelarna och Nybro Vikings IF presenterar nu några riktiga trotjänare.

Det handlar om att slipa skridskor, laga utrustning, boka bussar, diverse inköp, ta hand om spelarnas kroppar och i många lägen också finnas där som ett bollplank. Kring ett lag med många spelare behövs en ledarstab med mycket kunskap. Sedan några månader tillbaka har Sami Lehtinen varit anställd som föreningens nya huvudtränare för A-laget och det jobbas för fullt för att också hitta en assisterande tränare till Sami. Utöver tränarna finns det flera viktiga funktioner och det står nu klart att Christoffer Bernhardsson – Materialare, Lotta Celander – Sjukvårdare, Peter Martinsson – Fysio och Glenn Adolfsson – Lagledare är klara för ännu en säsong i Nybro Vikings IF.

Detta är fyra stycken ledare som har flertalet säsonger bakom sig i föreningen och de gör allesammans fantastiska insatser i Nybro Vikings IF!