Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

11801 kr

200000 kr

Lagbygget 19/20: Tungt namn förlänger!

Lagbygget 19/20: Tungt namn förlänger!

Publicerat

Krister Engdahl ställer upp för omval som ordförande i Nybro Vikings IF!

Vi kan nu presentera en tung förlängning till nästa säsong i form av vår engagerade ordförande Krister Engdahl. Han har under tre år styrt föreningen mot det mål som styrelsen satte upp under 2016, att skapa en förening med stabil ekonomi och proffsig organisation.

Föreningens mediagrupp tog sig en pratstund med Krister.

Krister, du har varit ordförande i föreningen i tre år och själv sagt vid flera tillfällen att grunderna är nu lagda och att det kan vara dags för en annan ordförande att ta över. Vad är det som gör att du, som framgångsrik företagare med fullbokad kalender, ställer dig till förfogande ytterligare ett år?

– För det första så känner jag att föreningen tydligt i år behöver ytterligare förstärka stabiliteten och långsiktigheten. Jag har också känt ett starkt tryck från samarbetspartners och medlemmar, säger Krister.

Förra säsongen blev inte riktigt vad vi hoppades på, vad är din syn som ordförande på det?

– Det är givetvis många faktorer som spelar in men jag tycker ändå det viktigaste är att vi visar att vi är en förening som klarar med- och motgångar utan att riskera att hamna i ekonomiska svårigheter.

Det pågår just nu ett hårt arbete inom föreningen inför den kommande säsongen med att bygga ett starkt representationslag, hur tror du att säsongen kommer att sluta?

– Jag är övertygad om att vi kommer att göra en bra insats i kvalserien till Hockeyallsvenskan!

Till sist, vad är du mest stolt över under dina, hittills, tre år som ordförande i Nybro Vikings IF?

– Det ökade allmänna intresset för hockey i Liljas Arena samt det stora engagemanget runt vår ungdom- och juniorverksamhet, avslutar Krister Engdahl.

Fakta om Krister Engdahl
Ålder 56
Födelseort Gadderås
Favoritlag Nybro Vikings
Position Ordförande
Längd 190 cm
Vikt 110 kg

Foto: Martina Wärenfeldt