Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

86550 kr

200000 kr

Lagbygget 19/20: Tre kontraktsförlängningar!

Lagbygget 19/20: Tre kontraktsförlängningar!

Publicerat

Det har blivit dags att inleda presentationen av Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2019/20 och det gör vi med tre kontraktsförlängningar. Det är backarna Erik Lindström, Rasmus Johansson och Hugo Arvidsson som har signerat varsitt kontrakt. Erik Lindström har signerat ett tvåårsavtal och kommer att göra sin åttonde raka säsong i Nybrotröjan.

– Jag trivs väldigt bra i Nybro och i föreningen. Jag känner en frustration över säsongen som gick och har en revanschlusta som gör att jag känner ett stort sug att vara med på den satsningen föreningen gör för att ta nästa steg. Jag tycker föreningen har bra förutsättningar och att man har stegrat målsättningen på ett klokt sätt senaste säsongerna, säger Erik.

Även Nybrosonen Rasmus Johansson har signerat ett tvåårsavtal och kommer att göra sin totalt femte säsong i Nybros representationslag.

– Det känns bra att förlänga med Nybro. Jag känner såklart en stor revanschlusta efter den senaste säsongen men ser mycket fram emot två nya säsonger i Nybrotröjan och har bara positiva tankar inför framtiden, säger Rasmus.

Ytterligare en Nybroson, Hugo Arvidsson, som gjorde debut under säsongen i representationslaget och gjorde det med bravur har belönats med ett ettårsavtal.

Erik Lindström spelade 40 matcher under säsongen och stod för 31 poäng, fördelat på 11 mål och 20 assist. Rasmus Johansson spelade 37 matcher och stod för 15 poäng, fördelat på 7 mål och 8 assist. Hugo Arvidsson spelade 12 matcher och stod för 1 assist. Lagbygget är igång!

Överblick Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2019/2020:

Målvakter

Backar
Erik Lindström – Nytt tvåårskontrakt – Kontrakt över 2020/2021
Rasmus Johansson – Nytt tvåårskontrakt – Kontrakt över 2020/2021
Hugo Arvidsson – Uppflyttad från J20 – Kontrakt över 2019/2020

Forwards

Ledarstab

Spelare ut
Marcus Mellström – Avslutar karriären