Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

117970 kr

200000 kr

Lagbygget 19/20: Ny forward klar och tre spelare på tryout

Lagbygget 19/20: Ny forward klar och tre spelare på tryout

Publicerat

Nybro Vikings IFs lagbygge inför säsongen 2019/20 har klart med ett nyförvärv i form av forwarden Viktor Lennartsson. Viktor kommer senast från spel i Tyskland under två säsonger, dessförinnan gjorde han en säsong i Tranås AIF och gjorde under den säsongen flest mål av samtliga i grundserien i Hockeyettan Södra.

Viktors kontrakt är skrivet på ett år.

– Det känns skönt att vara tillbaka på svensk mark igen och just till Nybro känns riktigt bra. Jag tycker vi ska ha stora förväntningar, vi har ett bra lag på papperet och är en klubb som vill framåt. Det ska bli kul att få spela för Nybrofansen i vinter!, säger Viktor.

Under augusti månad kommer också forwarden Joshua Berger och de två Nybroprodukterna Simon Andersson och Axel Nilsson försöka spela till sig ett kontrakt med föreningens representationslag. Joshua har spenderat sin juniortid i Mora och Frölunda och kommer senast från sin första seniorsäsong som han inledde i Asplöven och avslutade med Helsingborg HC. Simon (forward) och Axel (back) har varit med tidigare säsonger och gjort inhopp i A-laget.

Det står också klart att Malte Jakobsson fortsätter som målvaktstränare/videocoach även under säsongen 2019/2020.

Viktor Lennartsson spelade 39 matcher under förra säsongen i Tyskland och stod för 31 poäng, fördelat på 9 mål och 22 assist. Joshua Berger spelade 33 matcher under förra säsongen och stod för 9 poäng, fördelat på 6 mål och 3 assist. Simon Andersson spelade 24 matcher för Vikings J20 förra säsongen och gjorde 37 poäng, han gjorde 6 matcher i A-laget och stod för 1 mål och gjorde även 10 matcher för Åseda IF och stod för 7 poäng. Axel Nilsson spelade 24 matcher för Vikings J20 förra säsongen och gjorde 16 poäng, han gjorde 13 matcher i A-laget och gjorde även 3 matcher för Åseda IF och stod för 1 assist. Vi hälsar Viktor och Joshua varmt välkomna till Nybro Vikings IF och även till Simon och Axel ett stort lycka till!