Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

17851 kr

200000 kr

Klubbhjärta Period 2!

Klubbhjärta Period 2!

Publicerat

Vi kör igen! Efter önskemål från många medlemmar och supportrar lanserar Nybro Vikings en ny omgång av kampanjen Klubbhjärta. Det är tillsammans som vi ger föreningen de bästa förutsättningarna att klara de utmaningar som uppstår i och med Coronapandemin. Låt oss tillsammans utmana varandra och stötta föreningen ekonomiskt, målsättningen är givetvis att slå Period 1 då vi nådde 66 500 kr till föreningen!

Nybro Vikings genomförde under slutet av mars och början av april en kampanj med namnet Klubbhjärta som gav hela 66 500 kr till föreningen. Pengarna inbringades genom försäljning av så kallade soffbiljetter där varje biljett kostar 50 kr och försäljningen uppgick till totalt 1 330 st biljetter.

Nu har det gått ett par månader och Nybro Vikings har fått flera förfrågningar om en ny kampanj som vi nu väljer att lansera. Det är fortfarande ett mycket osäkert läge kring coronapandemin och hur det ska drabba föreningen. Hur drabbas sponsorintäkter? Blir det spel utan publik?

Vi hoppas att så många som möjligt vill delta i kampanjen och stötta föreningen ekonomiskt. OM det blir spel utan publik under hösten är det stora intäktsbortfall att vänta för Nybro Vikings och då är det väldigt viktigt med en stark ekonomisk grund att stå på och en god likviditet.

Nu kör vi! – Stötta Nybro Vikings och se till att din familj, vänner, kollegor etc. bidrar till kampanjen. Klubbhjärta Period 1 gav 66 500 kr, hur mycket kommer Klubbhjärta Period 2 att ge?

Tillsammans är vi starka – Tillsammans ska vi återigen visa Klubbhjärta!

Vi uppmanar er att köpa ”biljetter” för 50 kr / st (eller valfri summa) för att stötta föreningen så att vi kan bedriva verksamheten på en hög nivå. Kan vi fylla Liljas Arena till 2 500 sålda biljetter? Eller kan vi rent av slå publikrekordet på 4 027? Nybro Vikings är en enad förening och givetvis går dessa intäkter till att täcka kostnader för HELA föreningen!

Såhär gör du!

Swisha till 123 28 38 217 – Märk med ”Klubbhjärta”
Bankgiro 356-5439 – Märk med ”Klubbhjärta”
Vi kommer att uppdatera er gällande antal sålda ”biljetter”.

Stort tack för ert stöd!