Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Kaptenstrion 2017/2018

Kaptenstrion 2017/2018

Publicerat

Inför föregående säsong utsågs Kim Tallberg till lagkapten efter att Marcus Mellström haft hand om rollen tidigare. Tallberg lämnade sedan för spel i Hockeyallsvenskan och då var Mellström återigen tillbaka som lagkapten vilket han också kommer att vara säsongen 2017/2018.

Det blir två av tre i kaptenstrion med Nybro Vikings IF som moderförening. Marcus Mellström kommer att leda laget tillsammans med Rasmus Johansson och Martin Olsson. Marcus som är inne på sin nionde säsong i Nybro-tröjan har tidigare varit kapten under flertalet säsonger. Rasmus är till årets säsong tillbaka i Nybro Vikings IF och har samlat på sig värdefull erfarenhet och ledaregenskaper under sina år som han har representerat andra föreningar. Martin som har påbörjat sin sjätte säsong i föreningen har de senaste två säsongerna varit assisterande lagkapten och är en viktig spelare både på och utanför isen.