Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

Juniorsatsning, J18 och J20

Juniorsatsning, J18 och J20

Publicerat

Steget mellan Juniorverksamhet och A-lagsverksamhet kan många gånger vara stor. För att ge Nybro Vikings IFs juniorer möjlighet att nå A-lagshockey vill vi som förening erbjuda våra spelare en bra utbildning som ger goda förutsättningar för A-lagsspel. Vårt mål är att man på hemmaplan i Nybro ska kunna få liknande förutsättningar och möjligheter som de som tränar och spelar i SuperElit eller går på Hockeygymnasium. De som vill satsa extra ska erbjudas betydligt fler tränings- och matchtillfällen. Samarbetet mellan Junior- och A-lagstränare ska stärkas och tillsammans ska vi utveckla våra spelare med hög kvalitet. Att spela mycket matcher är en viktig parameter i spelutvecklingen och därför kommer Nybro Vikings IF att anmäla både ett J18 och ett J20-lag till spel säsongen 2018/2019.

Vill du vara en av våra Juniorspelare till hösten och ta del av Nybro Vikings IFs satsning på juniorerna?

Kontakta Nybro Vikings IF genom att maila info@nybrovikings.com så kommer vi att förmedla kontakt med juniortränarna. Alla är välkomna oavsett om man vill satsa lite extra eller nöjer sig med ordinarie träning!

För att göra denna satsning krävs stora ekonomiska insatser från föreningen. Vill du vara med och bidra ekonomisk till juniorsatsningen?

Är du företag och vill ha ett speciellt sponsorkontrakt kontakta då Rasmus Aro, tel 070-228 68 57. Du kan även bidra genom att sätta in pengar på bankgiro 356-5439 eller via Swish 123 28 38 217. Märk inbetalningen med: Junior2018, ni som vill synas som juniorsponsor på webben, skriv även ert namn eller företagsnamn, t.ex: Junior2018: Asta Andersson.