Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

109200 kr

200000 kr

J-Lag

J-Lag

Välkommen till Nybro Vikings Juniorsatsning

Nybro Vikings har under en tid analyserat och utvärderat juniorverksamheten i föreningen och tar med säsongen 2021/22 ett kraftigt nytag. Vi vill satsa på juniorer och ungdomar och inte bara utbilda framtidens hockeyspelare, utan även coacha, uppmuntra och vägleda individen till att nå sitt bästa jag genom gemenskap, rörelse och utbildning. Vi vill ge våra juniorer och ungdomar en bra värdegrund att ha med sig hela livet. Tillsammans med ett livslångt hockeyintresse.

Från och med säsongen 2021/22 tränas våra J-lag av rutinerade Jonny Ågren och Andreas Holfelt. Båda har spelat otaliga matcher i både Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Både Jonny och Andreas har efter sina spelarkarriären samlat på sig kunskap, utbildning och rutin som tränare och coach. Båda har tränat ungdomar i olika åldrar men även Nybro Vikings representationslag i Hockeyettan.

I vår hemmaarena Liljas Arena tränar vi i moderna faciliteter. Ett fräscht och rymligt omklädningsrum med nära anslutning till gym. Det ligger även i samma korridor som Vikings A-lagsveksamhet. I och med det skapar vi en gemenskap mellan A och J-lag.

Nybro Vikings söker juniorspelare

Juniorlagen i Nybro Vikings behöver en större spelartrupp och därför söker vi nu dig som vill vara en del av vår satsning. Vikings söker spelare födda -02 till -05 som kan ingå i juniorlagen.

Vi vill att du som ska spela hos oss känner en trygghet och säkerhet. Vi hjälper dig att hitta bostad. Vi erbjuder dig förutom bra träningsfaciliteter med stora utvecklingsmöjligheter även viss utrustning så som byxor, handskar och hjälm. På längre sikt hoppas vi kunna jobba fram ännu fler sköna erbjudande till dig som Juniorspelare. Vi kan även försöka hjälpa dig att hitta ett arbete bland våra företagare och samarbetspartners om så önskas.

Studerar du fortfarande så finns det studiemöjligheter på Nybros omtyckta gymnasium Åkrahällskolan. Nybro Vikings och Åkrahällskolan har ett samarbete kring hockeyprofilen sedan många år tillbaka som kombineras med det program du väljer att läsa.

Vill du spela i Nybro Vikings Juniorlag den kommande säsongen?

Kontakta info@nybrovikings.com

Nästa hemmamatch

Imorgon kl:19:00

Nybro Vikings - IF Troja/Ljungby

Kalender

Oktober

Imorgon kl:19:00
Nybro Vikings – IF Troja/Ljungby
Boka biljett

12 onsdag 19:00
Kalmar HC – Nybro Vikings
Supporterbuss

14 fredag 19:00
Nybro Vikings – Vimmerby HC
Boka biljett

19 onsdag 19:00
Mörrums GoIS – Nybro Vikings
Supporterbuss

23 söndag 16:00
Nybro Vikings – Halmstad Hammers
Boka biljett