Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

68500 kr

200000 kr

Information från Styrelsen

Information från Styrelsen

Publicerat

Nybro Vikings IFs säsong för A-laget tog tyvärr slut alldeles för tidigt och vi har under ett par veckors tid analyserat säsongen. Vi kan konstatera att vi missade Allettan med några få poäng i en tuff konkurrens med andra lag och till slut fick vi också se oss besegrade i kampen om en Playoffplats i Vårettan.

Vad som är mer glädjande är att våra två juniorlag går desto bättre. J18-laget är klara för kvalserien till div.1 och J20-laget var ytterst nära att nå kvalserien till J20 Elit. J18-lagets spelschema i kvalserien hittar du här på hemsidan.

Vi måste nu blicka framåt och arbetet med ledarstaben och lagbygget är igång sedan en tid tillbaka. Vi har en tränarrekrytering som leds av Peter Aro och Björn Jansson som tidigare har arbetat med dessa frågor i föreningen. Arbetet går framåt och en lista med intressanta namn har bantats ned till färre kandidater som föreningen för samtal med.

Gällande befintlig spelartrupp är individuella samtal genomförda. Det sportsliga arbetet kring lagbygget leds av Klubbchef Rasmus Aro, Henric Gustavsson, Magnus Sandberg, Jarno Honkonen och Johan Fredriksson. Vårt mål är att kontraktera en huvudtränare så snart som möjligt som kommer att vara delaktig i kontraktsförnyelse av befintlig trupp samt rekrytering av nya spelare.

Processen är i full gång och har högsta prioritet. Arbetet är mycket viktigt inför framtiden eftersom föreningen vill ta nästa steg på det sportsliga planet. Vi höjer ribban och riktar vår målsättning enligt att Nybro Vikings IF ska vara ett lag som tar sig till Allettan, spelar Playoff och är med i kampen om en plats i Kvalserien till Hockeyallsvenskan.

För att detta ska vara möjligt krävs det att VI som intresserar oss av Nybro Vikings IF är med och bidrar, både med ideellt arbete och med en stabil ekonomi. VI är funktionärer, sponsorer, medlemmar, supportrar, säsongskortstagare etc etc. Möjligheterna att bidra ekonomiskt är många; företagssponsring, Vikingalyftet, Poängjakten, Halva potten månadsprenumerant, medlemskap, säsongskort eller om du har en egen idé som du vill genomföra? Ansvara för ett eget projekt! – Nybro Vikings IF är öppna för alla förslag!

Vi är få personer som gör många olika uppgifter – bli en i gänget! Vi vill och måste bli fler som hjälper till. Tveka inte att ta en kontakt med föreningen. Det kan handla om att lösa boende/arbete åt spelare, stöttning vid genomförande av projekt och mycket annat.

Till sist, glöm aldrig bort vad Nybro Vikings IF bygger på och har gjort att föreningen inom ett par år är 75 år gammal. Tålamod, gemenskap och hjärta – vi måste ta ansvar för hela föreningen – ungdomar, juniorer, A-lag, medlemmar, sponsorer, funktionärer, supportrar, publik och personal. Långsiktighet är vägen mot framgång.

Styrelsen
Nybro Vikings IF