Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Inför Vimmerby HC – Nybro

Inför Vimmerby HC – Nybro

Publicerat

Nybro stod för en fantastisk vändning i den senaste matchen mot Lindlövens IF när man gick från 2-3 till 4-3 i den sista spelminuten. Självförtroendet från den segern tar Nybro med sig till onsdagskvällen då laget möter Vimmerby HC på bortaplan.


Datum: Onsdag den 18 januari
Tid: 19.00
Arena: Vimmerby Ishall
Livesändning: vimmerbyhockey.solidtango.com
Supporterbuss: vikingsupport.se

Läget i truppen: Viktor Jonsson och Oskar Sehlstedt är långtidsskadade. Även Pelle Karlsson, Fabian Axelsson och Jordan Mayer missar matchen. I övrigt är Martin Olsson redo för spel igen och Viktor Östlund kommer att vakta Nybromålet.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Erik Näslund, 6 poäng (5 mål och 1 assist) och Erik Lindström, 6 poäng (1 mål och 5 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Vimmerby HC:
Markus Modigs, 7 poäng (3 mål och 4 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Det är en ny tuff match som väntar mot ett Vimmerby som nyligen förändrat på deras ledarsida och de kommer förmodligen vilja visa sig från sin bästa sida direkt. Det gäller att vi är med från start och dämpar deras energi. Vi känner att vi har något riktigt spännande på gång med en riktigt bra lagmoral som grund i det hela. Den både visades och stärktes i senaste matchen mot Lindlöven. Vi går för tre poäng!

Motståndarkollen:
Vimmerby HC ligger efter sju spelade omgångar på en nionde plats i tabellen med fem inspelade poäng. Laget har gjort 16 mål framåt och släppt in 25 mål bakåt. Vimmerby HC är ett lag som de senaste säsongerna spelat i Allettan men väl där har det tagit stopp. Laget har under säsongen tränats av Jeff Hällegard som gjort sin första säsong i laget men så sent som i söndags valde föreningen att göra förändringar i tränarstaben på grund av uteblivna resultat. Under onsdagens match mot Nybro och tillsvidare kommer därför laget att ledas av Eric Karlsson, Tobias Jahr och Krister Ström. I spelartruppen finns det två duktiga målvakter i Viktor Kokman och Oscar Fröberg. På forwardssidan finns också Kalle Östman och Markus Modigs som utmärker sig.