Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

102209 kr

150000 kr

Inför premiären i Vårettan

Inför premiären i Vårettan

Publicerat

Nybro Vikings IF står inför en premiär i Vårettan Södra. Målsättningen är glasklar och det är att vinna serien för att ta sig vidare till Playoffspel. I premiären kommer Helsingborgs HC på besök.


Datum: Fredag den 28 December
Tid: 19.00
Arena: Liljas Arena
Domare: Morgan Claesson
Biljetter: Köp din biljett här!
Livesändning: Se matchen här!

Läget i truppen:
Janne Kivilahti är såld till IK Oskarshamn och Erik Näslund har flyttat hem till Östersunds IK. Fabian Ilestedt kommer att göra comeback efter en lång tids skada/rehab. Patrick Nilsson är i träning men behöver mer tid på is innan han är tillbaka i laguppställningen. För Viktor Bolin är det bättre och han har testat lättare träning men behöver även han mer tid innan det är aktuellt för spel. Alex Ek vilar på grund av ljumskkänning. Nybro kommer att ställa upp med fyra kedjor och tre backpar.

Poängbästa spelare i Vårettan Nybro Vikings IF:

Poängbästa spelare i Vårettan Helsingborgs HC:

Powerplay % Nybro Vikings IF:

Powerplay % Helsingborgs HC:

Boxplay % Nybro Vikings IF:

Boxplay % Helsingborgs HC:

Huvudtränare Nicklas Vikströms tankar inför matchen:
Till att börja med vill jag hälsa god fortsättning. Under fredagskvällen väntar vår första prövning i ett åtta veckor långt race. Vi har två träningar i benen efter julledigheten och vi möter ett hårt arbetande Helsingborg. För vår del vill vi fortsätta bygga på mycket fart och driv som funnits i vårt spel under hösten. Vi hoppas att den sjunde spelaren på läktaren fortsätter att stötta oss även efter jul. Att få spela inför Nybropubliken är magiskt och det lyfter varje spelare i laget. Nu kör vi!