Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

64086 kr

200000 kr

Inför Olofström med Andreas Holfelt

Inför Olofström med Andreas Holfelt

Publicerat

Fortsättningsserien är nu i full gång och Nybro har inlett denna på ett strålande sätt. Två raka segrar har det blivit mot Nittorp och Borås. Nu väntar ett på pappret lite svårare motstånd i Olofström. Ett lag Nybro har förlorat mot vid samtliga tre tillfällen lagen möttes i grundserien. Dags för revansch med andra ord.
–  Det är dags att vända på den trenden, säger Nybrotränaren Andreas Holfelt.

Ni har fått en bra start på serien med två segrar på två matcher. Hur ser du på er inledning?
– Vi är såklart nöjda med två vinster och det var det vi hade förhoppningar om när spelschemat fastställdes, men självklart så är det inget som är givet på förhand. Mot Nittorp fick vi bra utdelning på våra chanser och gjorde en stabilt insats. Mot Borås satte vi oss i en lite onödig sits där borde vi ha gått ifrån i den andra perioden. Vi fick ingen önskad utdelning och de kunde reducera men vi höll ifrån tillslut. Överlag så tycker jag att vi har gjort det bra i de inledande matcherna och vi ska ta med oss det positiva spelmässigt till matcherna framöver.

Tre förluster på tre försök hittills mot Olofström denna säsong. Vad talar för att ni går segrande idag?
– Vi är bestämda med att fortsätta på den inslagna vägen men försöka göra det vi har gjort bra hittills på ett ännu bättre sätt. De har ett par skickliga spelare som är giftiga och som vi måste se upp med. Vi har ett gott självförtroende och en bra känsla i gruppen så det känns som att det är dags för en seger nu, avslutar Andreas Holfelt.

OSCAR PETTERSSON 

Nybros tidigare möten med Olofström i grundserien:

24/11 Nybro – Olofström, 1-4
20/10 Olofström – Nybro, 3-2
15/9 Nybro – Olofström, 2-3