Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Supporterspelaren

23501 kr

200000 kr

Inför Olofström med Andreas Holfelt

Inför Olofström med Andreas Holfelt

Publicerat

Nybro ångar på i fortsättningsserien och senast krossade man Borås med 7-0 i hemma i Victoriahallen och man har så här långt bara förlorat en match i serien. Men någon risk för att bli bekväma efter den stabila inledningen finns inte enligt Andreas Holfelt.
–  Nej, men det lär bli ett ordentligt krig där ute på isen.

En fantastisk inramning senast mot Borås, några ord om detta?
– Ja, det var jätteroligt. Kul att det var så mycket folk i hallen och det var en god stämning med först tröjhissning av två Nybroikoner och sedan att vi vann matchen på det. Vi lyckades bjuda upp till en bra match, även om inte motståndarna gjorde det. Dessutom var det viktigt för oss att få hålla nollan.

Någon risk att laget börjar känna sig övermäktiga och inte gör hela jobbet, nu när ni har vunnit så här mycket?
– Nja, visst risk finns väl alltid. Men vi pratade om de på senaste samlingen att vi ska ha med oss första perioden från Boråsmatchen och inte tredje perioden, ner till Olofström. Vi har inte slappnat av ännu, och killarna gillar att vinna och vill gärna fortsätta med det.

Sista bortamatchen i fortsättningsserien och match mot Olofström som sagt, vad tror du om den?

– Det lär bli en tuff match därnere, dem är dessutom piskade att vinna alla matcher som är kvar för att undvika negativt kval så det lär nog bli ett ordentligt krig där ute på isen. De har verkligen kniven på strupen och lär nog ta till alla medel som finns för att vinna.

Är det några skador eller sjukdomar i laget?

– Det är bara Pelle Karlsson som är borta och det är troligen färdigspelat för honom för den här säsongen, avslutar Andreas Holfelt.

ANDERS LINNÉR

Nybros tidigare möten med Olofström denna säsong:
8/1 Nybro – Olofström, 7-1 (Fortsättningsserien)
24/11 Nybro – Olofström, 1-4 (Grundserien)
20/10 Olofström – Nybro, 3-2 (Grundserien)
15/9 Nybro – Olofström, 2-3 (Grundserien)

Matchen livesänds här