Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför Nybro – Vimmerby HC

Inför Nybro – Vimmerby HC

Publicerat

Nybro gjorde det mycket bra den första halvan av Allettan men den andra hälften har varit tyngre. Spelet har vart upp och ner vilket har gjort att vi har tappat placeringar i tabellen och vi har inte säkrat playoff-platsen till fullo. På onsdagskvällen gästar Vimmerby HC Liljas Arena och vi hoppas på stort stöd för att säkra en playoff-plats i detta länsderby!


Datum: Onsdag den 22 februari
Tid: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: tickster.com
Livesändning: vikings.solidtango.com

Läget i truppen: Viktor Jonsson, Oskar Sehlstedt och Victor Bohman är långtidsskadade. Pelle Karlsson, Rasmus Forslund och Erik Näslund missar matchen på grund av skador. Fabian Ilestedt kommer heller inte till spel men är nära att vara tillbaka. Linus Olsson, Martin Olsson och Jesper Bärgård är tillbaka i spel.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Sebastian Borg, 9 poäng (3 mål och 6 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Vimmerby HC:
Kalle Östman, 15 poäng (7 mål och 8 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Nu är det dags att visa krigarinställning. Vi vill säkra Playoff-platsen och då måste man ge sig in i kampen och vinna varje duell. Vi hoppas att publiken sluter upp och hjälper oss till en fantastisk inramning och att vi visar oss från vår bästa sida. Det finns inget att hålla på. Nu kör vi!

Motståndarkollen:
Vimmerby HC ligger efter sexton spelade omgångar på en fjärde plats i tabellen med tjugofem inspelade poäng. Laget har gjort 46 mål framåt och släppt in 47 mål bakåt. Vimmerby har steppat upp rejält efter förändringen på tränarsidan och har således klättrat i tabellen. Laget vann den senaste matchen på hemmaplan mot Skövde IK med 5-4. Laget leds av trion Eric Karlsson, Tobias Jahr och Krister Ström. I spelartruppen hittar vi den duktige målvakten Viktor Kokman, backen Dennis Fröland och forwarden Kalle Östman som leder lagets interna poängliga.