Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför Nybro – Lindlövens IF

Inför Nybro – Lindlövens IF

Publicerat

Nybro möter på söndagseftermiddagen Lindlövens IF i Liljas Arena i en ny tuff match i Allettan Södra. Efter en tid med mycket spelare otillgängliga så har läget ljusnat och flera spelare är tillbaka i spel.


Datum: Söndag den 15 januari
Tid: 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: tickster.com
Livesändning: vikings.solidtango.com

Läget i truppen: Viktor Jonsson och Oskar Sehlstedt är långtidsskadade. Pelle Karlsson missar matchen på grund av skada. Fabian Axelsson och Martin Olsson är sjuka. I övrigt ser truppen betydligt bättre ut och övriga är tillbaka i spel. Alexander Johansson vaktar målet.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Kim Tallberg, 5 poäng (2 mål och 3 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Lindlövens IF:
André Astley Rydberg, 5 poäng (4 mål och 1 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Det känns bra att kunna mönstra fyra fulla kedjor igen. Vi har haft två bra träningar efter den senaste matchen då det kommit tillbaka spelare från sjukdom. Vi har lagt fokus på att få igång farten i spelet efter att ha spelat lite långsammare på grund av alla bortfall av spelare. Vi har sett till att de som legat sjuka har fått blåsa ur kroppen ordentligt så att vi kan optimera vår insats mot Lindlöven. Vi går för tre nya poäng!

Motståndarkollen:
Lindlövens IF ligger i en något haltande tabell på en sjätte plats med åtta inspelade poäng. Laget har gjort 13 mål framåt och släppt in 18 mål bakåt. Lindlöven har hittills presterat vad som förväntades inför Allettan. Laget är med i mittskiktet av tabellen och tävlar om placeringarna till att komma bland de åtta första i serien som får spela playoff. Laget vann senaste matchen med 3-4 på bortaplan mot Borlänge HF. Laget tränas av finländske Jussi Salo som gör sin andra säsong i laget. Spelartruppen innehåller bland annat duktige målvakten Charlie Torstensson och den poängstarke backen David Berg.