Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

Inför Nybro – Kumla HC – Fri Entré!

Inför Nybro – Kumla HC – Fri Entré!

Publicerat

Nybro tappade ledningen i senaste matchen mot Mariestad BoIS och förlorade med 3-4. Under lördagseftermiddagen gästar Kumla HC Liljas Arena och det är upplagt för Hockeyfest. Nybro Vikings samarbetspartners och privatpersoner bjuder på Fri Entré och det är dags för tre poäng till Nybro!


Datum: Lördag den 11 februari
Tid: 16.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: tickster.com
Livesändning: vikings.solidtango.com

Läget i truppen: Viktor Jonsson och Oskar Sehlstedt är långtidsskadade. Pelle Karlsson, Linus Olsson, Fabian Ilestedt, Rasmus Forslund och Victor Bohman missar matchen. Alexander Johansson vaktar målet och den nygamle backen Alberts Ilisko är tillbaka i Nybro, han är klar för resten av säsongen.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Kim Tallberg, 10 poäng (4 mål och 6 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Kumla HC:
Alexander Kovalonok, 11 poäng (3 mål och 8 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
På lördagseftermiddagen gäller det att spela rakt och enkelt då vi möter ett Kumla som håller ihop laget väldigt tight i mittzon. Vi måste fokusera i sextio minuter på vad vi ska göra och inte påverkas av resultat, domare eller motståndare. Vi hoppas på mycket folk och att ta hem tre poäng!

Motståndarkollen:
Kumla HC ligger efter tretton spelade omgångar på en tionde plats i tabellen med åtta inspelade poäng. Laget har gjort 25 mål framåt och släppt in 47 mål bakåt. Kumla ligger sist i tabellen och väntar på sin första trepoängare. Laget är dock på uppgång och har de senaste fyra matcherna tagit tre vinster efter förlängning och straffar. Laget förlorade senaste matchen på hemmaplan mot Kristianstads IK. Laget tränas av rutinerade Gunnar Leidborg. I spelartruppen hittar vi den duktige målvakten Tim Harrysson och även forwarden tillika den tidigare Nybrospelaren Alexander Kovalonok som leder lagets interna poängliga.