Till toppen
Nybro VikingsNybro
Vikings IF

Senaste tweet

  • @NybroVikings RT @VikingSupport: Säsongens Viking 17/18 är utsedd! Det blev Robin Wengdahl som fick ta emot priset! En intervju med Robin finns att läsa…
Inför Nybro – Kallinge/Ronneby IF

Inför Nybro – Kallinge/Ronneby IF

Publicerat

Nybro startade den andra halvan av Allettan med en mindre bra insats på bortaplan mot Borlänge HF. Under onsdagskvällen är det dags för ny match och det är Kallinge/Ronneby IF som gästar Liljas Arena i en viktig match där båda lagen i nuläget har samma poängskörd.


Datum: Onsdag den 1 februari
Tid: 19.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: tickster.com
Livesändning: vikings.solidtango.com

Läget i truppen: Viktor Jonsson, Oskar Sehlstedt och Victor Bohman är långtidsskadade. Även Pelle Karlsson, Jesper Bärgård och Linus Olsson missar matchen.

Poängbästa spelare i Allettan för Nybro Vikings IF:
Kim Tallberg, 7 poäng (2 mål och 5 assist) och Erik Lindström, 7 poäng (1 mål och 6 assist)
Poängbästa spelare i Allettan för Kallinge/Ronneby IF:
Alexander Lunsjö, 8 poäng (3 mål och 5 assist)

Huvudtränare Andreas Holfelts ord inför matchen:
Ny match mot ett KRIF som ligger på samma poäng som oss i tabellen. Vi tror det kommer bli en jämn tillställning med mycket fart som det brukar bli mot KRIF. Det gäller att vi är aggressiva och krymper deras ytor. Vi vann borta med 3-0 och gjorde en av våra bättre prestationer över sextio minuter. Det är dags att göra det igen för att ta tre poäng.

Motståndarkollen:
Kallinge/Ronneby IF ligger efter tio spelade omgångar på en femte plats med sexton inspelade poäng. Laget har gjort 20 mål framåt och släppt in 25 mål bakåt. Kallinge/Ronneby spelade till sig en plats i Allettan i grundseriens sista omgång och efter en trevande start i Allettan har laget växlat upp ordentligt de senaste matcherna. Laget vann senaste matchen med 2-1 på hemmaplan mot Kristianstads IK och har tre raka segrar i ryggen. Laget tränas av Per Ljusteräng och i spelartruppen hittar vi den duktige målvakten Robin Jensen som är inlånad från Djurgårdens IF. I laget finns också två rutinerade herrar i backen Mikael Kurki och forwarden Andreas Nordfeldt. I Kallinge/Ronneby spelar också den tidigare Nybrospelaren Johannes Nilsson.